Hodočastili vjernici iz Pule, Siska i Donje Bistre


Lijepa i sunčana nedjelja privukla je i brojne posjetitelje u naše Svetište. Posebno ističemo grupu vjernika iz sisačkog naselja Galdovo i župe sv. Josipa radnika s njihovim župnikom fra Mihaelom Pavićem kao i grupu vjernika iz Pule iz župe sv. Antuna sa župnikom fra Gabrijelom Škibolom.
Hodočasnike je u Svetištu primio rektor fra Ivan Bradarić koji im je govorio o sv. Nikoli Taveliću, a potom su ih ostali redovnici proveli kroz Muzej i galeriju s izložbom “Put sandala”.
Svetište je posjetila i poveća grupa vjernika iz župe Donja Bistra. Predvodio ih je župnik vlč. Tomislav Kralj.
OBJAVLJENO: 7.10.2019.

Aktualno

Zavjeti franjevačkih trećoredaca u Šibeniku

U drevnoj šibenskoj crkvi sv. Frane na svetkovinu Krista Kralja, 22. studenoga 2020., članice Franjevačkoga svjetovnog reda (OFS) položile su redovničke zavjete. Tijekom slavlja euharistije, koju je predslavio fra Ivan […]

Advent u Svetištu 2020.

Došašće i Blagdan Bezgrešne 28. 11. – subota – Početak došašća – PRVO SVJETLO: BDIJTE! 17.30 – Paljenje prve svijeće i pjevana Večernja s meditacijom 18.00 – Sveta misa 29. […]

Medalja sv. Ivana Pavla II.

Kardinal Josip Bozanić, prigodom slavlja blagdana sv. Nikole Tavelića, tijekom kojega je i zaključena Godina sv. Nikole, darovao je Medalju sv. Ivana Pavla II. rektoru svetišta fra Ivanu Bradariću.

Hrvatsko nacionalno svetište sv. Nikole Tavelića


Trg Nikole Tomasea 1, 22000 Šibenik

Tel. 022 201 480, Fax. 022 201 481

Web. svetiste-sibenik.hr

Email. info@svetiste-sibenik.hr

Facebook. Sveti Frane Šibenik