Dvanaesti utorak svetog Ante


Predzadnji dvanaesti utorak duhovne priprave pred blagdan svetog Ante slavljen je u svečevu šibenskom svetištu u crkvi sv. Frane u nazočnosti brojnih štovatelja sv. Ante. Svetu misu predslavio je p. Arek Krasicki koji je nadahnuto i zanosno govorio o sv. Anti kao proslavitelju Duha Svetoga.

Za tjedan dana pobožnost trinaest utoraka sv. Ante 2020. godine zaključit će fra Ante Vučković. Sveta misa je u 19.00 sati, a sat vremena prije toga započinje pobožnost Svecu i molitva svete krunice, a to je ujedno i rezervirano vrijeme za sakramenat svete ispovijedi i priprave za svetu misu.

OBJAVLJENO: 2.6.2020.

Aktualno

Advent u Svetištu 2020.

Došašće i Blagdan Bezgrešne 28. 11. – subota – Početak došašća – PRVO SVJETLO: BDIJTE! 17.30 – Paljenje prve svijeće i pjevana Večernja s meditacijom 18.00 – Sveta misa 29. […]

Medalja sv. Ivana Pavla II.

Kardinal Josip Bozanić, prigodom slavlja blagdana sv. Nikole Tavelića, tijekom kojega je i zaključena Godina sv. Nikole, darovao je Medalju sv. Ivana Pavla II. rektoru svetišta fra Ivanu Bradariću.

Zaključena Godina sv. Nikole

Svečano euharistijsko slavlje u Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Nikole Tavelića u Šibeniku na blagdan prvoga hrvatskog kanoniziranog sveca Nikole Tavelića, u subotu 14. studenoga, predslavio je zagrebački nadbiskup kardinal Josip […]

Hrvatsko nacionalno svetište sv. Nikole Tavelića


Trg Nikole Tomasea 1, 22000 Šibenik

Tel. 022 201 480, Fax. 022 201 481

Web. svetiste-sibenik.hr

Email. info@svetiste-sibenik.hr

Facebook. Sveti Frane Šibenik